Пробни завршни испит

Драги ученици 8.разреда, поштовани родитељи,

Од одељењских старешина сте добили обавештење о реализацији пробног завршног испита  који је планиран за 22.04.,23.04.и 24.о4.2020. и детаљна упутства о начину израде и неопходним радњама пре саме реализације теста.

Вас драги ученици, желим најпре да  похвалим за вредан и одговоран рад који свакодневно показујете ,заједно са својим наставницима, кроз наставу на даљину.Желим да знате да смо поносни на вас и на зрелост коју показујете у овој озбиљној ситуацији  .

Овај пробни завршни испит  ће бити добра прилика да проверите своје знање и утврдите шта треба да обновите,да  видите како ће изгледати прави завршни испит и да му приступите без страха кад дође време за његову реализацију.

Поштовани родитељи ,и вама хвала на подршци и спремности да заједно са нашим наставницима пружимо деци најбоље што се може у овим ванредним условима.

Важно је да нагласим да се тестови не оцењују , да ученик треба да ради тест самостално ,без помоћи укућана ,јер ће само тако моћи да стекне увид у своје знање и да после тестирања и анализе резултата са наставницима,настави са учењем оног градива из кога је постигао лошије резултате.

Довољно је да ученици поштују препоруке и инструкције  Министарства просвете и својих одељењских старешина ,и верујем да неће бити проблема.

Срдачно вас све поздрављам ,желим вам да останете здрави ,а вама децо ,поред доброг здравља желим да наставите вредно да радите и  да добро урадите пробни тест из завршног испита .

Београд,13.04.2020.

Ваша директорка ,Мирјана Шпехар